Artikelen 1 - 7 van 7 in de rubriek Eten en DrinkenEten en Drinken
Sommige bieren zijn geschikt om als aperitiefbier te nuttigen. Om de essentie van een aperitiefje niet voorbij te lopen, dienen deze niet in grote hoeveelheden te worden gedronken. Hieronder een overz…
Bier en wijn, 09-10-2012
Als volleerde Bourgondiërs drinken we al eens gaarne een glas rode wijn. Een sappig biefstukje of aangenaam gezelschap, de minste gelegenheid is goed om een flesje rood te ontkurken. In onderstaande u…
Bier en wijn, 06-09-2010
Cocktails zijn er in alle geuren en kleuren en dienen verschillende doelen. Daar waar zure en pittige cocktails een feeststemming opwekken zijn fruitige en frisse cocktails meer een ontspanningsdrankj…
Cocktails, 25-09-2010
Een grote tros druiven omzetten naar een heerlijk wijntje is een prestatie waar de mens trots op kan zijn. Vele wijnvrienden zitten waarschijnlijk met een romantisch beeld over het wijnproces in hun h…
Bier en wijn, 21-10-2008
Warme en speciale bieren zijn bieren waarbij het bierrecept is aangepast om een andere smaaksensatie te bekomen. Verwarmende bieren smaken perfect aan de open haard in de winter, als staat een vol of…
Bier en wijn, 12-03-2011
Een goede schuimwijn herken je aan de verfrissende belletjes in je mond en brengt je meteen in een feeststemming. Champagne is de bekendste schijnwijn en is goed voor 1 op 12 flessen bubbelwijn.
Bier en wijn, 13-03-2011
In alle kleuren en smaken, met of zonder alcohol, met honing, met fruit of met ijsblokjes, het gamma aan cocktails is enorm uitgebreid. Zure en pittige cocktails of mixdrankjes zijn doorgaans gebaseer…
Cocktails, 25-09-2010